Bristot Diamante 100% Arabica 250gr gemalen

 4,99

Bristot Diamante Arabica 100% is een matig sterke espresso branding met een fijne maling en een licht zure nasmaak. Heerlijk nootachtige gemalen Italiaanse koffie met bijzonder veel body voor een 100% Arabica.

 

Categorieën: ,

Beschrijving

Bristot Diamante 100% Arabica is  een gemalen koffieblend van superieure kwaliteit. Deze bonen zijn afkomstig van de Braziliaanse Alta Mogiana. De blend bestaat uit Guatemala Huehuetenango arabica en Colombia Huila en deze zijn gecombineerd met de pittige India Plantation arabica. Dit alles zorgt voor een heerlijke en unieke mix. Het resultaat is een volle en geurige koffie. Hij heeft een zalige smaak van chocolade met citroen en fruitige ondertoon. Het beste resultaat krijgt u met een espresso mokka, een French press of een filter koffie systeem. Een intens koffiemoment van plezier en emoties.

Bristot Diamante

De diamant staat natuurlijk symbool van kostbaarheid, en de zeldzaamheid van perfectie. Dit is dan ook wat wordt nagestreefd bij deze lijn koffie. De Bristot Diamant lijn zijn blends van Grand Cru selecties van alleen zeer zorgvuldige en zeldzame Origin koffiebonen met een sterke identiteit en voortreffelijkheid op elk gebied.

FRESH PACK

De distributie van Bristot Diamante en Welness worden altijd verzorgt in zogehete ” Fresh Pack” verpakking.
Bristot investeert veel in onderzoek en innovatie van de verpakkingsmogelijkheden. Dit heeft erin geresulteerd dat Bristot Diamante en Welness koffieblends nu exclusief verkrijgbaar zijn in “Fresh Packs”. Deze “Fresh Packs” zijn verpakt met een ontluchtingsventiel in plaats van vacuüm. Dankzij dit ontluchtingsventiel kan de koffie onder gemodificeerde atmosfeer aroma’s ontwikkelen en dit zorgt voor een gegarandeerde versheid van de koffie van 24 maanden.

 

 

Extra informatie

Koffiemerk

Inhoud

Sterkte

Cafeïnegehalte

Cafeïnevrij

Melange

Gebruik halfautomaat

Gebruik volautomaat

Voor een Espresso

Voor een Cappuccino

Voor een Café Crème

Voor een Latte Macchiato

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.