Bristot Grand Cru 100 % Arabica Rainforest

 6,99

Bristot 100 % Arabica Rainforest is een perfecte balans van de natuur, ethische en morele zintuiglijke genoegens. De Rainforest Alliance Certified ™ boerderijen voldoen aan uitgebreide normen voor het behoud van natuurlijke hulpbronnen en respect voor de rechten van werknemers. Oorsprong : Rainforest Alliance Certified ™ plantages

Inhoud 250gr.

Beschrijving

Het 250 grams blik Bristot Grand Cru 100% Arabica Rainforest gemalen koffie Grand cru levert een espresso op met een goede body, een aangenaam nootachtige aroma en een fruitige smaak met hints van chocolade.

De rainforest grand cru koffie van Bristot is afkomstig van De Rainforest Alliance Certified ™ boerderijen. Deze Rainforest Alliance Certified ™ koffieplantages voldoen aan uitgebreide normen voor het behoud van natuurlijke hulpbronnen en respect voor de rechten van werknemers. Dat maakt dat Bristot 100 % Arabica Rainforest een perfecte balans is van de natuur, ethisch en moreel genot.

De koffie is matig sterk en het cafeïnegehalte van deze 100% Arabica koffie laag. De koffie is minder geschikt voor volautomaten, maar wel zeer geschikt voor espresso, cappuccino, caffè crema en latte macchiato. Ook kan de koffie goed in het koffiepotje annex caffettiera annex percolator.

Extra informatie

Merk

Inhoud

Cafeïnegehalte

Melange

Gebruik halfautomaat

Gebruik volautomaat

Voor een Espresso

Voor een Cappuccino

Voor een Café Crème

Voor een Caffè Lungo

Voor een Latte Macchiato

Koffieblend

Fair trade

Koffievariant

Café Crème, Caffè Lungo, Cappuccino, Espresso, Filterkoffie, Latte Macchiato

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.