Bristot Premium Vending koffiebonen

 13,95

Bristot Premium vending koffiebonen is een melange die bestaat uit 80% Arabica-koffiebonen afkomstig uit Zuid- en Midden-Amerika. De andere 20% bestaat uit Robusta-bonen uit Afrika. Deze koffiebonen hebben de zo typische nootachtige toon die Bristot kenmerkt. Verder heeft hij lichte tonen van citrus en een chocoladenasmaak. Bristot Premium vending koffiebonen zijn een matig sterke koffie met een nootachtig aroma.

 

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Bristot Premium vending koffiebonen is een melange die speciaal gebrand is voor de grote (vending) koffie kantoormachines. Met deze bonen maakt u een espresso van top kwaliteit, vol romig en zoet van smaak. Zo drinkt u ze anders enkel in de beste espressobars!

Bristot Premium Vending Koffiebonen

Bristot Premium vending koffiebonen is een melange die bestaat uit 80% Arabica-koffiebonen afkomstig uit Zuid- en Midden-Amerika. De andere 20% bestaat uit Robusta-bonen uit Afrika. Deze koffiebonen hebben de zo typische nootachtige toon die Bristot kenmerkt. Verder heeft hij lichte tonen van citrus en een chocolade nasmaak. Deze koffiebonen maken een matig sterke koffie met een nootachtig aroma.

Bristot Koffiebonen

Bristot werd opgericht in 1919 door Domenico Bristot. De filosofie van Bristot is om de ruwe koffiebonen rechtstreeks van de boer te kopen. Deze worden dan geroosterd en gemengd om de perfecte Italiaanse espresso te maken. Uitmuntendheid wordt gewaarborgd en vormt het fundament van dit merk, dat wordt behouden door Procaffe SpA, een van de toonaangevende fabrikanten in Italië. Traditie, innovatie, cutting edge technologie en het streven naar superieure excellence maakt Bristot koffie een leider in de markt.

Extra informatie

Merk

Inhoud

Sterkte

Melange

Cafeïnegehalte

Cafeïnevrij

Gebruik halfautomaat

Gebruik volautomaat

Voor een Espresso

Voor een Cappuccino

Voor een Café Crème

Voor een Latte Macchiato

Voor een Caffè Lungo

Uitstekend geschikt