Lavazza Gran Aroma

 19,45

De Lavazza Gran Aroma Bar is een authentiek Italiaanse koffie. Het is een melange van 60% Arabica en 40% Robusta koffiebonen. De koffie proeft fluweelzacht en delicaat en heeft een kenmerkende, romige cremalaag.

Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Lavazza Gran Aroma Bar koffiebonen

Als je aan Italiaanse koffiebonen en espresso denkt, denk je al snel aan Lavazza. Een van de meest prestigieuze melanges van dit koffiemerk is de Gran Aroma Bar. Deze melange van Lavazza laat je proeven hoe kundig de koffiemeesters van Lavazza te werk gaan. Deze melange moet je gewoon geproefd hebben.

Blend en branding

De Lavazza Gran Aroma Bar is een authentiek Italiaanse koffie. Het is een melange van 60% Arabica en 40% Robusta koffiebonen. De koffie heeft een medium branding ondergaan, en heeft veel body en intensiteit. Een mooi evenwicht tussen kracht, aroma en intensiteit. Dit is een koffie om echt intens van te genieten!

Proeven en proberen

De Gran Aroma Bar proeft fluweelzacht en delicaat. Dankzij de mooie Robusta’s heeft deze koffie een kenmerkende, romige cremalaag. Als je goed proeft, zul je hinten van honing en gedroogd fruit ontdekken in deze harmonieuze melange. En daar nodigt deze koffie toe uit: goed proeven. Het is een koffie waar je de tijd voor neemt en die je op je in laat werken. Laat jij je overtuigen door de smaak van deze koffie?

Het merk Lavazza

Het familiebedrijf Lavazza is al meer dan 120 jaar producent van uitmuntende koffie. In die jaren is de passie en toewijding waarmee ze hun koffie maken, bepaald niet minder geworden. En dat proef je. Kies je voor Lavazza, dan kies je voor kwaliteit en voor echte Italiaanse caffè die nooit gaat vervelen. Dankzij deze koffie kun je de dag vitaal beginnen.

Extra informatie

Merk

Inhoud

Sterkte

Koffieblend

Melange

Melange

Koffievariant

Café Crème, Cappuccino, Espresso, Latte Macchiato

Gebruik halfautomaat

Gebruik volautomaat

Voor een Espresso

Voor een Cappuccino

Voor een Café Crème

Voor een Caffè Lungo

Voor een Latte Macchiato

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.