Schaerer Coffee Joy

 2.295,00

Groot koffiegenot voor kleine bedrijven. De beste kwaliteit met een druk op de knop, elegant compact design en eenvoudige bediening: De Schaerer Coffee Joy is een waar genot voor kleinere bedrijven met afgiftecijfers van 30 tot 50 kopjes per dag.

Categorie: Tag:

Beschrijving

De kleine volledige expert
Met een breedte van slechts 30,5 cm behoort de Schaerer Coffee Joy tot de kleinere Schaerer volautomaten en is bij uitstek geschikt voor kleinere bedrijven als bars, kantoren of kapsalons. Wat betreft koffiekwaliteit, productkeuze en bedieningsgemak doet de machine in niets onder voor de grote machines. Want ook deze is in het bezit van de modernste Schaerer koffiemachinetechnologie en een volautomatisch melksysteem.

Zes verschillende producten per «touch»
Of het nu Espresso en Café crème of Cappuccino en Latte Macchiato zijn: De Schaerer Coffee Joy schenkt u met een kleine aanraking op het touch-bedieningspaneel het heel grote koffiegenot. Ook hete melk, melkschuim en heet water voor thee kunnen eenvoudig per «touch» worden verkregen. Dankzij de toetsen met «dubbele functie» en de dubbele uitloop kan de Schaerer Coffee Joy telkens twee Espresso’s, Café crèmes en Cappuccino’s tegelijkertijd bereiden. Met de Barista-toets staat het u bovendien vrij om de koffiesterkte individueel in te stellen.

Eenvoudig smetteloos hygiënisch
Bij de Schaerer Coffee Joy wordt het koffiegenot nergens door vertroebeld: U kunt op elk moment vertrouwen op een onberispelijke hygiëne van de melkvoerende elementen. Op het gebied van melkverwerking en reiniging van het melksysteem voldoet de Coffee Joy aan alle internationale hygiënevoorschriften.

Technische gegevens
Afmetingen (B / H / D): 305 / 400 / 443 mm
Gewicht: ca. 16 kg
Nominaal vermogen: 2,0 – 2,2 kW
Netaansluiting: 1/N/PE ~50/60 Hz; 220 – 240 V
In hoogte verstelbare uitloop: 67 – 141 mm
Watertank: 2,2 l
Bonencontainer (standaard): 250 g
Seriële interface: PC-link voor Configtool

Extra informatie

Merk

Inhoud bonen

Waterreservoir

Gewicht

Afmetingen

Kopjesverlichting

Type machine

Accessoires

Koffiesterktes

Programmering

Symbol-display

Geluid bij gebruik

Kleur

RVS Melkbeker

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.